OGŠ Ivana ZajcaPrijamni ispiti 2022./2023.

za upis u I. razred osnovne glazbene škole

Poštovani roditelji/skrbnici,

upis učenika koji su prošli prijamni ispit – JESENSKI ROK, za upis u 1. razred osnovne glazbene škole za šk.god. 2022./2023. obavljat će se elektronskim putem od 9. do 11. rujna 2022.g.  putem poveznice:

https://ogsivanazajca.sabirnica.hr/

Upis neće biti valjan ukoliko nedostaje dokumentacija odnosno ako je upis izvršen van navedenog roka.

Preuzmite rezltate: Rezultati_prijamni_ispit_jesenski_rok (pdf format – 241K)

Nakon svih spomenutih koraka, aplikacija će evidentirati sve radnje i na navedeni mail roditelja iz upisnice stići će obavijest o zaprimljenoj dokumentaciji.

Čestitamo svima na uspjehu!

Dragi budući učenici Osnovne glazbene škole Ivana Zajca, roditelji i prijatelji Škole,

prijave kojima odabiremo kandidate za upis u 1. razred osnovne glazbene škole bit će otvorene od 2. do 20. svibnja 2022. godine i podnosit će se u elektroničkom obliku (niže na ovoj stranici).

Prijamni ispiti održavat će se:

  • 24. i 25. svibnja 2022. od 16:30 do 20:00 sati, na sljedećim lokacijama: Matična škola, PO Studentski grad i PO Susedgrad.
  • 24. svibnja 2022.g. od 16:30 do 20:00 sati, na sljedećim lokacijama: PO Trnje i PO Zapruđe.

Dodatni termini uvest će ukoliko bude potrebe za istima.

Molimo roditelje da vode računa o programima/instrumentima koji su dostupni na određenim lokacijama – svi ponuđeni programi pokazuju se u prijavnici u padajućem izborniku prilikom odabira željene lokacije. Ukoliko dijete nije sigurno koji instrument želi svirati, postoji mogućnost odabira kategorije ‘nisam siguran/sigurna’, iako molimo da se zbog planiranja i evidencije ta kategorija izbjegava.

Nakon prijave, na navedenu e-mail adresu iz prijavnice stići će e–mail s poveznicom kojom se potvrđuje/otkazuje dodijeljeni termin, napominjemo da bez potvrđivanja termina nema rezervacije termina. Termin je obavezno potvrditi u roku od najviše sat vremena od trenutka slanja prijave ili će u protivnom isti biti automatski izbrisan.

Obavezno provjerite pretinac za neželjenu poštu (SPAM) i/ili pretinac za promotivne materijale (PROMOTIONS).

Uvjeti prijave: nije dozvoljena prijava istog kandidata/kandidatkinje na dvije različite lokacije ili dva različita termina na istoj lokaciji, ukoliko se to dogodi, iz sustava se brišu oba termina.

Svim kandidatima/kandidatkinjama želimo puno uspjeha!

Upute za prijamni ispit:
  • Doći 5 minuta prije dodijeljenog termina.
  • Dežurni učitelj dočekat će kandidate na ulazu u školu i odvesti ih u učionicu u kojoj se održava prijamni ispit.
  • Kandidati u učionicu ulaze jedan po jedan, a roditelje molimo da pričekaju u predvorju Škole.
  • Za prijamni ispit NIJE potrebno glazbeno predznanje. Od kandidata molimo pripremu odnosno pjevanje pjesmice po vlastitom izboru te se uz sluh ispituju ritmičke, memorijske i motoričke predispozicije u vidu ponavljanja ritma i odsviranih tonova i melodija.
  • Rezultati prijamnog ispita bit će objavljeni 02. lipnja 2022. na web stranici Škole.

U 1. razred glazbene škole moći će se upisati oni učenici koji su dobili odgovarajući broj bodova, međutim, napominjemo da mogućnost upisa na pojedini i instrument ovisi o trenutnom broju raspoloživih mjesta na određenom programu/instrumentu. Ako broj kandidata koji imaju odgovarajući broj bodova premašuje upisnu kvotu ili ako na željenom instrumentu nema raspoloživih mjesta, Škola predlaže upis na program/instrument koji je raspoloživ.

Prijave za prijamni ispit su završene.

Svi odjeli

ODJELI - Klavir - OGŠ Ivana Zajca
ODJELI

Klavirski

Zanimljivi svijet 88 crno-bijelih tipaka oduvijek je privlačio interes pa možemo s ponosom reći da je klavir najtraženiji instrument na svim audicijama za nove učenike.
SAZNAJTE VIŠE
https://ogs-ivanazajca.hr/wp-content/uploads/2022/02/modul-gitara.jpg
ODJELI

Gitarski

Učenje gitare u osnovnoj glazbenoj školi sjajan je uvod u svijet gitare jer omogućuje upoznavanje raznih glazbenih stilova, kao i savladavanje glazbene teorije, ...
SAZNAJTE VIŠE
ODJELI - Gudački - Osnova glazbena škola Ivana Zajca
ODJELI

Gudački

Odjel za gudače OGŠ Ivana Zajca obuhvaća učitelje i učenike violine i violončela. Na Odjelu rade četiri učiteljice violine i jedna učiteljica violončela.
SAZNAJTE VIŠE
Harmonikaški - OGŠ Ivana Zajca
ODJELI

Harmonikaški

Ovaj odjel jedini je združeni odjel te ga čine dvije grupe instrumenata – harmonika koja pripada instrumentima s tipkama te flauta, klarinet i truba koji pripadaju puhačkim instrumentima...
SAZNAJTE VIŠE
Puhački odjel - OGŠ Ivana Zajca
ODJELI

Puhački

Ovaj odjel jedini je združeni odjel te ga čine dvije grupe instrumenata – harmonika koja pripada instrumentima s tipkama te flauta, klarinet i truba koji pripadaju puhačkim instrumentima.
SAZNAJTE VIŠE
ODJELI - Teorijski - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca
ODJELI

Teorijski

Odjel za teorijske predmete OGŠ Ivana Zajca čini pet učitelja koji predaju solfeggio i zborsko pjevanje (zbor). Škola ukupno broji nešto manje od 500 učenika, ...
SAZNAJTE VIŠE

Imaš još pitanja na koja nisi našao odgovor?

Imaš još pitanja na koja nisi našao odgovor?

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.