OGŠ Ivana ZajcaPrijamni ispiti 2021./2022.

za upis u I. razred osnovne glazbene škole
Dragi budući učenici Osnovne glazbene škole Ivana Zajca, roditelji i prijatelji Škole,

prijave kojima odabiremo kandidate za upis u 1. razred osnovne glazbene škole bit će otvorene od 10. do 28. svibnja 2021. godine i podnosit će se u elektroničkom obliku (niže na stranici).

Prijamni ispiti održavat će se:

  • 31. svibnja i 1. lipnja 2021.g. od 16:30 do 20:00 sati, na sljedećim lokacijama: Matična škola, PO Studentski grad i PO Susedgrad.
  • 31. svibnja 2021.g. od 16:30 do 20:00 sati, na sljedećim lokacijama: PO Trnje i PO Zapruđe.

Dodatni termini uvest će ukoliko bude potrebe za istima.

Molimo roditelje da vode računa o programima/instrumentima koji su dostupni na određenim lokacijama – svi ponuđeni programi pokazuju se u prijavnici u padajućem izborniku prilikom odabira željene lokacije. Ukoliko dijete nije sigurno koji instrument želi svirati, postoji mogućnost odabira kategorije ‘nisam siguran/sigurna’, iako molimo da se zbog planiranja i evidencije ta kategorija izbjegava.

Nakon prijave, na navedenu e-mail adresu iz prijavnice stići će e–mail s poveznicom kojom se potvrđuje/otkazuje dodijeljeni termin, napominjemo da bez potvrđivanja termina nema rezervacije termina. Termin je obavezno potvrditi u roku od najviše sat vremena od trenutka slanja prijave ili će u protivnom isti biti automatski izbrisan. Obavezno provjerite pretinac za neželjenu poštu (SPAM).

Uvjeti prijave: nije dozvoljena prijava istog kandidata/kandidatkinje na dvije različite lokacije ili dva različita termina na istoj lokaciji, ukoliko se to dogodi, iz sustava se brišu oba termina.

Svim kandidatima/kandidatkinjama želimo puno uspjeha!

Upisi su završeni!

Hvala svim kandidatima koji su potvrdili svoju prijavu.

Svi odjeli

ODJELI - Klavir - OGŠ Ivana Zajca
ODJELI

Klavirski

Zanimljivi svijet 88 crno-bijelih tipaka oduvijek je privlačio interes pa možemo s ponosom reći da je klavir najtraženiji instrument na svim audicijama za nove učenike.
SAZNAJTE VIŠE
ODJELI - Gitara - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca
ODJELI

Gitarski

Učenje gitare u osnovnoj glazbenoj školi sjajan je uvod u svijet gitare jer omogućuje upoznavanje raznih glazbenih stilova, kao i savladavanje glazbene teorije, ...
SAZNAJTE VIŠE
ODJELI - Gudački - Osnova glazbena škola Ivana Zajca
ODJELI

Gudački

Odjel za gudače OGŠ Ivana Zajca obuhvaća učitelje i učenike violine i violončela. Na Odjelu rade četiri učiteljice violine i jedna učiteljica violončela.
SAZNAJTE VIŠE
Harmonikaški - OGŠ Ivana Zajca
ODJELI

Harmonikaški

Ovaj odjel jedini je združeni odjel te ga čine dvije grupe instrumenata – harmonika koja pripada instrumentima s tipkama te flauta, klarinet i truba koji pripadaju puhačkim instrumentima...
SAZNAJTE VIŠE
Puhački odjel - OGŠ Ivana Zajca
ODJELI

Puhački

Ovaj odjel jedini je združeni odjel te ga čine dvije grupe instrumenata – harmonika koja pripada instrumentima s tipkama te flauta, klarinet i truba koji pripadaju puhačkim instrumentima.
SAZNAJTE VIŠE
ODJELI - Teorijski - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca
ODJELI

Teorijski

Odjel za teorijske predmete OGŠ Ivana Zajca čini pet učitelja koji predaju solfeggio i zborsko pjevanje (zbor). Škola ukupno broji nešto manje od 500 učenika, ...
SAZNAJTE VIŠE

Imaš još pitanja na koja nisi našao odgovor?

Imaš još pitanja na koja nisi našao odgovor?

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.