ObavijestiRezultati prijamnih ispita i obavijest o upisu u 1. razred u šk. godini 2022./2023.

REZULTATI PRIJAMNIH ISPITA I OBAVIJEST O UPISU U 1. RAZRED OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE U ŠK. GOD. 2022./2023.

Poštovani roditelji i učenici,

od srca zahvaljujemo na iskazanom interesu za upis u 1.r. naše glazbene škole!

Upisi učenika koji su položili prijamni ispit obavljat će se elektronskim putem nakon objave rezultata, u razdoblju od 13. do 15. lipnja 2022. godine – detaljnije informacije bit će poznate dan uoči upisa.

Mogućnost upisa na pojedini instrument ovisit će o trenutnom broju raspoloživih mjesta. Ako broj kandidata koji imaju odgovarajući broj bodova premašuje upisnu kvotu ili ako na željenom instrumentu nema raspoloživih mjesta, Škola predlaže upis na program/instrument koji je raspoloživ.

U slučaju potrebe dodatnih objašnjenja, informacije se mogu dobiti dana 09. lipnja 2022.g. u vremenu od 10 do 14 sati na broj telefona 01/3704 119 –  molimo sve zainteresirane da se pridržavaju termina dobivanja informacija! 

Čestitamo SVIM  kandidatima na ostvarenim rezultatima!

Upute:

  • djeca iznad crvene crte MOGU upisati 1.r. osnovne glazbene škole (elektronskim putem u gore naznačenom terminu – NE RANIJE!)
  • djeca ispod crvene crte nalaze se na LISTI ČEKANJA i imat će mogućnost naknadnog upisa  ukoliko se nakon upisa u 1.r. te upisa naših starijih učenika oslobode mjesta u satnicama učitelja; kandidati će biti pozvani od strane Škole prema redoslijedu navedenom u tablici  odnosno prema ostvarenom rezultatu (bodovanju)  i dobi kandidata.

Postupak upisa u 1. razred osnovne glazbene škole provodi se prema Pravilniku o upisu novih učenika u 1. razred osnovne glazbene škole .

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.