ObavijestiRezultati prijamnih ispita i obavijest o upisu u 1. razred u šk. godini 2022./2023.

REZULTATI PRIJAMNIH ISPITA I OBAVIJEST O UPISU U 1. RAZRED OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE U ŠK. GOD. 2022./2023.

Poštovani roditelji i učenici,

od srca zahvaljujemo na iskazanom interesu za upis u 1.r. naše glazbene škole!

Upisi učenika koji su položili prijamni ispit obavljat će se elektronskim putem nakon objave rezultata, u razdoblju od 13. do 15. lipnja 2022. godine – detaljnije informacije bit će poznate dan uoči upisa.

Mogućnost upisa na pojedini instrument ovisit će o trenutnom broju raspoloživih mjesta. Ako broj kandidata koji imaju odgovarajući broj bodova premašuje upisnu kvotu ili ako na željenom instrumentu nema raspoloživih mjesta, Škola predlaže upis na program/instrument koji je raspoloživ.

U slučaju potrebe dodatnih objašnjenja, informacije se mogu dobiti dana 09. lipnja 2022.g. u vremenu od 10 do 14 sati na broj telefona 01/3704 119 –  molimo sve zainteresirane da se pridržavaju termina dobivanja informacija! 

Čestitamo SVIM  kandidatima na ostvarenim rezultatima!

Upute:

 • djeca iznad crvene crte MOGU upisati 1.r. osnovne glazbene škole (elektronskim putem u gore naznačenom terminu – NE RANIJE!)
 • djeca ispod crvene crte nalaze se na LISTI ČEKANJA i imat će mogućnost naknadnog upisa  ukoliko se nakon upisa u 1.r. te upisa naših starijih učenika oslobode mjesta u satnicama učitelja; kandidati će biti pozvani od strane Škole prema redoslijedu navedenom u tablici  odnosno prema ostvarenom rezultatu (bodovanju)  i dobi kandidata.

Postupak upisa u 1. razred osnovne glazbene škole provodi se prema Pravilniku o upisu novih učenika u 1. razred osnovne glazbene škole .

 • Marijana Baričević

  2 lipnja, 2022 u 09:33

  Poštovani,

  Luna Kufner se prijavila za klavir (vidim da ih je mnogo baš za taj instrument). Da li postoji mogućnost za neki dr instrument ili da čekamo kao što i jesmo na listi čekanja za klavir. Ne razumijem stvarno ako ih je 10 sa pun im bodovima koji je bio proncip odabira (po dobi?). Zovem Vas i 9.6.2022. u vrijeme koje ste odredili.

  Srdačan pozdrav,

  Marijana Baričević

  Odgovor

  • OGŠ Ivana Zajca

   2 lipnja, 2022 u 10:25

   Poštovana, zahvaljujemo na Vašem upitu.
   U pravu ste, veliki je broj djece s istim brojem bodova i u tom se slučaju gleda dob djece – to je u skladu s našim Pravilnikom o upisu u 1. r. OGŠ.
   Postojat će mogućnost upisa na druge instrumente nakon što izvršimo upis novih i starih učenika, a o čijem ćemo broju raspoloživih mjesta znati više krajem lipnja i početkom srpnja 2022.g.
   Srdačan pozdrav

   Odgovor

 • Margi Pudić Kirigin

  2 lipnja, 2022 u 10:16

  Poštovani,

  za PO Zapruđe iznimno smo zainteresirani za upis na klavir.
  Djevojčica Piera Pudić, 6. na listi s istim brojem bodova kao pod br.5

  Ako postoji ikakva šansa, molimo predbilježite Pieru za upis.

  Hvala , mama Margi

  Odgovor

  • OGŠ Ivana Zajca

   2 lipnja, 2022 u 10:36

   Poštovana mama Margi, hvala na informaciji.
   Daljnju komunikaciju i sva dodatna pitanja možete slobodno slati na našu e-mail adresu: ured@ogs-ivanazajca.hr

   Hvala još jednom.

   Srdačan pozdrav

   Odgovor

 • CHENG

  29 lipnja, 2022 u 13:36

  Dear teacher,
  My son JITTA is 6 years old and he will start his first grade at Osnovna škola Kustošija in September. At the same time, I also hope that he can learn an instrument in September. So far, he has never learned any instrument, but he says he is interested in piano, drums, guitar. Are there any beginners in our school about the above instruments?
  If so, how should I enroll him to study.
  sincere regards

  Odgovor

Napišite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.