ObavijestiMOLBE ZA PRIJELAZ UČENIKA IZ DRUGIH GLAZBENIH ŠKOLA

26 travnja, 2024Autor: OGŠ Ivana Zajca

Obavještavamo sve zainteresirane kako će se molbe s pripadajućom dokumentacijom za prijelaz iz drugih glazbenih škola zaprimati do 10. svibnja 2024., a provjere znanja iz solfeggia i instrumenta (ispitni program razreda kojeg završava) održat će se 13. svibnja 2024.g. u popodnevnim satima na lokaciji Matična škola (Ilica 227) - detaljniji podaci bit će poslani elektroničkim putem na kontakt podatke navedene u molbi.

Obavještavamo sve zainteresirane kako će se molbe s pripadajućom dokumentacijom za prijelaz iz drugih glazbenih škola zaprimati do 10. svibnja 2024., a provjere znanja iz solfeggia i  instrumenta (ispitni program razreda kojeg završava)  održat će se 13. svibnja 2024.g. u popodnevnim satima na lokaciji Matična škola (Ilica 227) –  detaljniji podaci bit će poslani elektroničkim putem na kontakt podatke navedene u molbi.

Pripadajuća dokumentacija obavezno podrazumijeva stečene svjedodžbe (osim za učenike koji završavaju 1. razred osnovne škole), kontakt podatke učenika i roditelja.

Molbu s pripadajućom dokumentacijom molimo poslati na adresu elektroničke pošte ured@ogs-ivanazjaca.hr.

Zahvaljujemo na interesu!

OGŠ Ivana Zajca

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.