ObavijestiLjestvica poretka prijamnih ispita i obavijest o upisu u 1. Razred osnovne glazbene škole u šk. God. 2024./2025.

24 svibnja, 2024Autor: OGŠ Ivana Zajca

Upisi kandidata koji su položili prijamni ispit obavljat će se elektronskim putem 3. i 4. lipnja 2024.g., a sve pojedinosti upisa bit će objavljene prilikom prijave u sustav.

LJESTVICA PORETKA PRIJAMNIH ISPITA I OBAVIJEST O UPISU U 1. RAZRED OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE U ŠK. GOD. 2024./2025.

Poštovani roditelji/skrbnici i učenici,

od srca zahvaljujemo na iskazanom interesu za upis u I. razred naše glazbene škole i čestitamo svima koji su pristupili prijamnom ispitu!

Upisi kandidata  koji su položili prijamni ispit obavljat će se elektronskim putem 3. i 4. lipnja 2024.g., a sve pojedinosti upisa bit će objavljene prilikom prijave u sustav (upisi van navedenog roka neće se prihvaćati i smatrat će se da je kandidat odustao).

U slučaju potrebe dodatnih objašnjenja, informacije se mogu dobiti dana 27. svibnja 2024.g. u vremenu od 10 do 14 sati na broj telefona 01/3704 119 –  molimo sve zainteresirane da se pridržavaju termina dobivanja informacija! 

Čestitamo SVIM  kandidatima na ostvarenim rezultatima i želimo im uspješan glazbeni put!

Upute:

Upisati se mogu SAMO kandidati čije se zaporke nalaze iznad crvene crte na popisu Ljestvice poretka.

Zaporke odnosno kandidati ispod crvene crte nalaze se na listi čekanja i bit će kontaktirani prema ostvarenom rezultatu od strane Škole ukoliko se pomakne crta odnosno oslobodi mjesto.

Kandidati su raspodijeljeni na instrumente navedene u prijavnici i to na onaj instrument  (I. ili II. izbor) na kojem postoji veća vjerojatnost upisa.

Kandidati koji se upućuju na program početničkog solfeggia (za lokacije Matična škola, PO Studentski grad, PO Susedgrad) moći će se prijaviti u mjesecu rujnu 2024.g., a program će se izvoditi od listopada 2024.g. (svi detalji bit će pravovremeno objavljeni na mrežnim stranicama Škole).

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.