ObavijestiPrijemni ispit za upis u prvi razred osnovne glazbene škole na instrumente harmonika i violončelo na lokaciji PO Susedgrad – jesenski rok

Prijave kojima odabiremo kandidate za upis u 1. razred osnovne glazbene škole na instrumente HARMONIKA i VIOLONČELO bit će otvorene od 10. do 16. rujna 2024. godine i podnosit će se u elektroničkom obliku.

Poštovani,

prijave kojima odabiremo kandidate za upis u 1. razred osnovne glazbene škole na instrumente harmonika i violončelo za lokaciju PO Susedgrad bit će otvorene od 10. do 16. rujna 2024. godine i podnosit će se u elektroničkom obliku.

Napominjemo kako bez pravovremene prijave u naznačenom roku neće biti moguće pristupiti prijemnom ispitu koji će se održati 17. rujna 2024.g. na lokaciji PO Susedgrad, Argentinska ulica 5, od 17 sati.

PROCES PRIJAVE ZA RODITELJE KOJI PO PRVI PUT STVARAJU KORISNIČKI RAČUN:
  1. Na poveznici https://glazbenaivanazajca.sabirnica.hr stvoriti korisnički račun, molimo zapisati ili zapamtiti lozinku jer će sustav prijave služiti u svim godinama školovanja u glazbenoj školi, u pretinac elektronske pošte stići će obavijest o računu;
    • Uputa za stvaranje korisničkog računa i lozinke:
      Kod registracije važno je unijeti ispravnu e-mail adresu, korisničko ime i lozinku.
      Lozinka mora sadržavati velika i mala slova, brojeve i poseban znak te ne smije biti sličan korisničkom imenu. Korisničko ime i lozinka su osjetljivi na Velika i mala slova!
    • Primjer uspješnih lozinki:
      TesKor926!
      Zagmaks531#
  2. Pristupiti administrativnom portalu za glazbene škole;
  3. U aplikaciji na lijevoj strani otvoriti PRIJAVNICE UČENIKA/+NOVI UNOS
  4. Nakon unosa svih podataka pritisnuti SPREMI na dnu stranice

VAŽNO: Prijave koje će imati navedeni neki drugi željeni instrument izuzev HARMONIKE ili VIOLONČELA neće biti prihvaćene.

PROCES PRIJAVE ZA RODITELJE KOJI VEĆ IMAJU KREIRAN KORISNIČKI RAČUN:
  1. Na poveznici https://glazbenaivanazajca.sabirnica.hr upisati korisničko ime i lozinku s kojom je izvršena prijava prošle godine, ukoliko su Vam podaci nepoznati ili netočni, možete zatražiti postavljanje nove lozinke.
  2. Pristupiti administrativnom portalu za glazbene škole;
  3. U aplikaciji na lijevoj strani otvoriti PRIJAVE UČENIKA;

Zahvaljujemo na interesu i veselimo se novim učenicima!

Sva prava pridržana - Osnovna glazbena škola Ivana Zajca - Zagreb

Izrađeno sa Srce by IDEAWeb.